Elemes bébi csörgő dobozban - 47247

VAN
Raktárkészlet:
Elemes bébi csörgő dobozban - 47247
1 435 Ft

Elemes bébi csörgő dobozban 

 

Éljen át minden pillanatot a kisbabájával az új, elemes bébi csörgőnkkel. A csörgőnk nem csak egy egyszerű játék, hanem egy interaktív élmény, ami megragadja a babák érdeklődését, segít fejleszteni az érzékszerveiket, miközben garantáltan órákra szórakoztatja őket.

 

A csörgőnkön található barátságos arc megnyugtatja és elvarázsolja a babákat. Az arc világít, ami érdeklődést és örömöt kelt a kicsikben, miközben stimulálja a vizuális fejlődésüket. Az átlátszó alja színesen villog, amely a különböző színekkel köti le a babák figyelmét. A csörgőnkön található gombbal 6 különböző dallam között váltogathatnak. Minden egyes dallam gondosan lett kiválasztva, hogy kellemes hangulatot teremtsen, és a kicsik figyelmét lekösse. Változtasson a dallamokon, és figyelje, ahogy babája reagál az új hangokra és ritmusokra.

 

És természetesen, gondolva a szülőkre is, a csörgő hátulján két hangerő beállítás található. Egy hangosabb, amikor a játékidő a nap közepén van, és egy halkabb, amikor a játékidő közel van az alvási időhöz. Ez a funkció azt jelenti, hogy a csörgőnk alkalmazkodik a család napi ritmusához.

 

Méret: 9 x 15 cm.

 

A játékot 18 hónapos kortól ajánljuk. 

 

A játék működtetéséhez 2 db AAA-s elem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
9
Méret (cm; Magasság)
15
Cikkszám
47247
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!