Elemes bébijáték telefon lapon, 46165

VAN
Raktárkészlet:
Elemes bébijáték telefon lapon, 46165
1 195 Ft

Elemes bébijáték telefon lapon

Ismerje meg a modern kor egyik legizgalmasabb és legtanulságosabb játékát, az elemes bébi játéktelefont, amely az interaktív tanulás és szórakozás határtalan világába kalauzolja el a legkisebbeket. Ez a különlegesen tervezett játéktelefon nem csupán az élénk színek és formák révén vonzza magára a figyelmet, hanem innovatív funkció gombjaival, amelyek minden egyes lenyomásra különféle hangokat és dallamokat bocsátanak ki, magával ragadva a gyerekek érdeklődését.

A bébi játéktelefon színes gombjai intuitív elrendezésben helyezkednek el, hogy még a legfiatalabb kezek számára is könnyen kezelhetők legyenek. A gombok különböző formái és színei ösztönzik a gyerekeket a felfedezésre és a kiválasztásra, miközben az oktatási aspektus sem marad el: a kis tudósok megtanulhatják a színek és formák felismerését, valamint az ok és okozat közötti összefüggést.

A telefon lenyomható gombjai minden egyes aktiválásukkor gazdag repertoárt kínálnak a tanuláshoz és a szórakozáshoz: dallamok és különféle csengetőhangok, melyek nem csupán a hallás érzékét stimulálják, hanem a kognitív képességek és a nyelvi készségek fejlődését is elősegítik. A különböző hangok és dallamok változatossága fenntartja a gyermekek érdeklődését, így a játék telefon hosszú távon is képes lekötni a figyelmüket.

Engedje, hogy gyermeke korának megfelelően elmerüljön az interaktív technológia világában az elemes bébi játéktelefonunkkal, ami nem csak egy játékeszköz, hanem egy kiváló tanulási lehetőség is egyben. A vidám dallamok és meglepő hangok örömteli kacajt csalnak majd gyermeke arcára, miközben játékosan fejleszti képességeit. Válassza ezt az okos kis játékot, és figyelje, ahogyan a gyermek kíváncsisága és tanulási vágya új dimenziókat nyer!

Méret: 13 cm. 

A játékot 12 hónapos kortól ajánljuk. 

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a játék tartalmaz. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Magasság)
13
Cikkszám
46165
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!