Elemes orgona dobozban, 82836

VAN
Raktárkészlet:
Elemes orgona dobozban, 82836
2 580 Ft

Elemes orgona dobozban

Fedezd fel ezt a sokoldalú elemes orgonát, amely tökéletes választás minden kis zenész számára, aki szeretné felfedezni a zene világát. Ez a játék orgona három különböző játékmóddal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy különböző módon fejlesszék zenei képességeiket. A szabad játszás módban a gyerekek saját dallamokat hozhatnak létre, míg a zenei módok között váltogatva 21 különböző demó szám közül választhatnak, hogy meghallgathassák és tanulmányozhassák azokat.

A módváltó gomb segítségével egyszerűen lehet váltani a zenék hallgatása és a szabad játszás között, így a gyerekek könnyedén sajátíthatják el a különböző zenei stílusokat és technikákat. Ez a játék orgona nemcsak szórakoztató, hanem egyben oktató jellegű is, mivel segít a gyerekeknek fejleszteni a zenei hallásukat, ritmusérzéküket és kreativitásukat.

Tökéletes ajándék minden alkalomra, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen ünnepi eseményről. Szerezd be ezt az elemes orgonát, és nézd meg, ahogy a gyermeked szórakozva tanul és felfedezi a zene csodálatos világát.

Az orgona működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem szükséges melyeket a csomagolás nem tartalmaz.

Az orgona mérete: 32 x 13 cm.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
32
Méret (cm; Magasság)
13
Cikkszám
82836
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!