Elemes utánfutós traktor displayben - 90496

VAN
Raktárkészlet:
Elemes utánfutós traktor displayben - 90496
1 555 Ft

Elemes utánfutós traktor displayben

 

Engedd szabadon a gyermeked belső gazdáját ezzel az utánfutós traktorral! Ez a valósághűen kialakított játék hűen utánozza a traktorok hangját és fényeit, így a gyerekek úgy érezhetik, mintha tényleg a farmon dolgoznának. A traktor hátuljára csatlakozó mezőgazdasági eszköz teszi igazán komplexszé a játékélményt. Ez az eszköz lecsatlakoztatható, ami lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a traktort különböző feladatokra használja.
Legyen szó a képzeletbeli vetemények betakarításáról, vagy csak a szórakoztató vezetésről a szobában, ez a traktor minden helyzetben megállja a helyét.


A traktor motorján található fehér gomb csak fokozza a játék realisztikusságát. Ezt a gombot lenyomva a traktor lámpái villogni kezdenek, miközben valósághű traktor hangok töltik be a szobát. Így a gyerekek mintha ténylegesen részt vennének a mezőgazdasági munkában.


Ez az utánfutós elemes traktor garantáltan leköti a gyermeked figyelmét, miközben segíti a kéz- és szemkoordináció fejlődését, valamint a kreatív és stratégiai gondolkodás erősítését.

 

Szerezd be még ma, és kezdődhet a farmon a munka!

 

A traktor mérete utánfutóval együtt: 26 x 7 x 5 cm. 

 

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a játék tartalmaz. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
26
Méret (cm; Magasság)
7
Mélység (cm)
5
Cikkszám
90496
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!