Építőjáték autóban, 84 darabos csomag, 47228

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Építőjáték autóban, 84 darabos csomag, 47228
1 075 Ft

Építőjáték autóban, 84 darabos csomag

Fedezd fel az építés varázslatos világát ezzel a lenyűgöző 84 darabos építőjáték csomaggal, amely minden kis építész álma! A színes, különböző méretű kockák gazdag palettájával a gyerekek szabadon alkothatnak élénk és változatos építményeket, fejlesztve kreativitásukat és térbeli érzékelésüket. A sokszínű blokkok nemcsak látványosabbá teszik a játékot, hanem ösztönzik a vizuális érzékelést és a színfelismerési képességeket is, míg a különböző méretű kockák kihívást jelentenek a kis kezek számára, elősegítve a finommotoros készségek és a problémamegoldó képességek fejlődését.

Az építőjáték szett egy játékautó formájú tárolóban érkezik, amely nemcsak praktikus megoldást nyújt az építőkockák rendszerezésére, hanem extra szórakozást is biztosít. A játékautó tároló stílusos és vonzó, így a gyerekek örömmel használják majd, és könnyedén magukkal vihetik kedvenc építőjátékukat bárhová is menjenek. Ez a játékautó tároló nemcsak a rendet tartja meg, hanem inspirálja is a gyerekeket, hogy mindig készen álljanak a kreatív alkotásokra és új kihívásokra.

Ez a 84 darabos építőjáték csomag ideális választás egyedül játszásra, családi közös alkotásokhoz vagy baráti összejövetelekre is. A változatos blokkok segítségével a gyerekek megtapasztalhatják a tervezés és a problémamegoldás örömét, miközben élvezik a saját építményeik létrehozását. A strapabíró anyagokból készült kockák hosszú távon is használhatóak, biztosítva, hogy a játék sokáig szórakoztató és edukatív maradjon.

Tedd felejthetetlenné a játékidőt ezzel a gazdag színű és méretű blokkokból álló építőjáték csomaggal, amely garantáltan mosolyt csal minden kis építész arcára és hosszú órákon át tartó kreatív élményt nyújt!

A csomag tartalma: 84 db építőkocka.

Az autó mérete: 16 x 9 x 10 cm.

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
16
Méret (cm; Magasság)
9
Mélység (cm)
10
Cikkszám
47228
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!