Építőjáték zacskóban, 100 darabos csomag, 45706

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Építőjáték zacskóban, 100 darabos csomag, 45706
1 020 Ft

Építőjáték zacskóban, 100 darabos csomag

Merülj el a kreativitás és az építés örömeiben ezzel a lenyűgöző 100 darabos építőjáték szettel, amely minden kis építész számára tökéletes választás! Az építőkockák gazdag színpalettája és különböző méretei lehetővé teszik, hogy a gyerekek bátran alkothassanak élénk és változatos építményeket, legyen szó házakról, autókról, állatokról vagy akár saját fantáziavilágukból származó különleges szerkezetekről.

A sokszínű blokkok nemcsak látványosabbá teszik a játékot, hanem ösztönzik a gyerekek vizuális érzékelését és színfelismerési képességeit is. A különböző méretű kockák kihívást jelentenek a kis kezek számára, miközben a finommotoros készségek és a térbeli gondolkodás fejlesztésére is nagyszerű lehetőséget biztosítanak. Az építőjáték szett ideális egyedül játszásra, de kiválóan alkalmas közös alkotásokra is barátokkal és családdal, így támogatva a társas kapcsolatok és az együttműködés fejlődését.

A strapabíró anyagokból készült kockák hosszú távon is élvezhetőek, biztosítva, hogy a játék sokáig szórakoztató és edukatív maradjon. Legyen szó otthoni játékidőről, iskola tanórákról vagy különleges eseményekről, ez a 100 darabos építőjáték szett minden helyzetben tökéletes választás.

Ajándékozd meg a gyerekeket ezzel a sokoldalú és inspiráló építőjáték szettel, amely nemcsak szórakoztatja őket, hanem elősegíti a kreatív gondolkodás és a problémamegoldó képességek fejlődését is.

A csomag tartalma: 100 db építőkocka.

A csomagolás mérete: 22 x 30 cm.

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Méret (cm; Magasság)
30
Cikkszám
45706
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!