Építőjáték zacskóban, 36 darabos csomag, 47229

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Építőjáték zacskóban, 36 darabos csomag, 47229
1 260 Ft

Építőjáték zacskóban, 36 darabos csomag

Fedezd fel a kreativitás és a fantázia határtalan világát ezzel a 36 darabos építőjáték szettel, amely minden kis építész álma! Az építőkockák különféle színekben és méretekben érkeznek, így a gyerekek szabadon alkothatnak élénk és változatos építményeket. A gazdag színpaletta nemcsak látványosabbá teszi a játékot, hanem ösztönzi a vizuális érzékelést és a kreatív gondolkodást is, míg a különböző méretek kihívást jelentenek a térbeli gondolkodás és a finommotoros készségek fejlesztésére.

Ez a 36 darabos építőjáték ideális választás egyedül játszásra vagy közös alkotásokhoz barátokkal és családdal. A változatos blokkok segítségével a gyerekek megtapasztalhatják a tervezés és a problémamegoldás örömét, miközben élvezik a saját építményeik létrehozását. A strapabíró anyagokból készült kockák hosszú távon is használhatóak, biztosítva, hogy a játék sokáig szórakoztató és edukatív maradjon.

Legyen szó otthoni játékidőről, iskola tanórákról vagy egy különleges ajándékról, ez a 36 darabos építőjáték szett minden helyzetben tökéletes választás.

A csomag tartalma: 36 db építőkocka.

A csomagolás mérete: 29 x 29 cm.

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
29
Méret (cm; Magasság)
29
Cikkszám
47229
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!