Étel játékszett dobozban, 82868

VAN
Raktárkészlet:
Étel játékszett dobozban, 82868
1 735 Ft

Étel játékszett dobozban

Fedezd fel a kreatív játékok új dimenzióját ezzel a fantasztikus étel játékszettel, amely tökéletes választás a babás szerepjátékokhoz! Ez a sokoldalú szett különféle, élethű étel kiegészítőket tartalmaz, mint például édességek, fagylalt, sütemény, torta, buboréktea és még sok más finomság, amelyek ideálissá teszik a gyerekek számára, hogy saját kis étteremüket működtessék és élvezzék a szerepjáték izgalmait.

Az élethű kialakítás és részletgazdag megjelenés segíti a gyerekek képzelőerejének és kreativitásának fejlődését, miközben a strapabíró, biztonságos anyagokból készült kiegészítők hosszú távon is élvezhetőek maradnak. A szettben található apró édességek, fagylaltok és torták lehetővé teszik, hogy a gyerekek valósághűen utánozzák a valódi ételkészítést és felszolgálást, így élvezetes és tanulságos játékélményt nyújtanak. Ideális választás családi játékidőkre, baráti összejövetelekre vagy akár egyedül játszva is, ez az étel játékszett minden helyzetben tökéletes társ lesz.

Adj egy kis extra varázslatot a gyerekek játékvilágába ezzel a csodálatos szettel, amely garantáltan mosolyt csal minden kis étterem tulajdonos arcára és órákon át tartó élvezetet nyújt!

A csomagolás mérete: 25 x 19 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
19
Cikkszám
82868
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!