Étel játékszett dobozban, 82866

VAN
Raktárkészlet:
Étel játékszett dobozban, 82866
1 605 Ft

Étel játékszett dobozban

Fedezd fel a kreatív játékok világát ezzel a fantasztikus étel játékszettel, amely tökéletes választás a babás szerepjátékokhoz! Ez a sokoldalú szett mindenféle apró gyors ételt tartalmaz, mint például kóla, sült krumpli, hamburger, fagyi és még sok más finomság, így a gyerekek könnyedén elmerülhetnek a saját kis éttermi kalandjaikban.

Az étel játékszett élethű kialakításával és részletgazdag megjelenésével valósághű játékélményt nyújt, amely ösztönzi a gyerekek kreativitását és képzelőerejét. A strapabíró anyagokból készült ételek biztonságosak és könnyen kezelhetők, így a gyerekek bátran játszhatnak velük.

Ez a játékszett nemcsak szórakoztató, hanem oktató jellegű is, hiszen a gyerekek megtapasztalhatják a vendéglátás és az étkezés különböző aspektusait játék közben. Legyen szó családi szerepjátékokról, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez az étel játékszett minden helyzetben ideális társ lesz.

Tedd még izgalmasabbá a gyerekek játékidejét ezzel a lenyűgöző étel játékszettel, amely garantáltan mosolyt csal minden kis étterem tulajdonos arcára és hosszú órákon át tartó élvezetet nyújt!

A csomagolás mérete: 25 x 19 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
19
Cikkszám
82866
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!