Étel játékszett dobozban, 82867

VAN
Raktárkészlet:
Étel játékszett dobozban, 82867
1 835 Ft

Étel játékszett dobozban

Fedezd fel a kreatív játékok új dimenzióját ezzel a fantasztikus étel játékszettel, amely tökéletes választás a babás szerepjátékokhoz! Ez a sokoldalú szett különféle, élethű étel kiegészítőket tartalmaz, amelyek ideálissá teszik a gyerekek számára, hogy saját kis étteremüket működtessék és élvezzék a szerepjáték izgalmait. A szettben megtalálhatóak elsősorban gyorsételek, mint a hűsítő kóla, ropogós sült krumpli, ízletes hot dog és sok más finomság, amelyekkel a gyerekek könnyedén elképzelhetik és megvalósíthatják saját kreatív ételeiket.

Az étel játékszett élethű kialakításával és részletgazdag megjelenésével valósághű játékélményt nyújt, amely ösztönzi a gyerekek képzelőerejét és kreativitását. A strapabíró anyagokból készült kiegészítők biztonságosak a babák számára, és könnyen kezelhetők, így a legkisebbek is bátran játszhatnak velük. A szettben található apró kólás üveg, sült krumpli, hot dogok és egyéb gyorsételek ideálisak a finommotoros készségek fejlesztésére, miközben a gyerekek megtanulják a társas szerepek és a mindennapi tevékenységek alapjait játék közben.

Ez az étel játékszett nemcsak szórakoztató, hanem oktató jellegű is, hiszen a gyerekek játék közben tanulhatnak az étkezésről, az ételek elkészítéséről és a vendéglátás alapjairól. Legyen szó családi szerepjátékokról, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez az étel játékszett minden helyzetben ideális társ lesz.

Az étel játékszett kompakt és könnyen tárolható, így bármikor kéznél lehet, amikor a gyerekek szeretnék újra és újra átélni saját kis éttermi élményeiket. Ez a szett tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre vagy egyszerűen csak egy különleges meglepetésként, amely örömöt és kreatív szórakozást hoz a gyermekek életébe.

Tedd még izgalmasabbá a babák játékidejét ezzel a lenyűgöző étel játékszettel, amely garantáltan mosolyt csal minden kis étterem tulajdonos arcára és hosszú órákon át tartó élvezetet nyújt!

A csomagolás mérete: 25 x 19 cm. 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
19
Cikkszám
82867
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!