Ételkészlet dobozban, 82457

VAN
Raktárkészlet:
Ételkészlet dobozban, 82457
2 755 Ft

Ételkészlet dobozban

Fedezd fel a főzés és a gasztronómia izgalmas világát ezzel a játék ételkészlettel, ami minden kis szakács számára tökéletes választás! Ez a színes és változatos játékszett számos különböző kiegészítőt tartalmaz, amelyekkel a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg az ételkészítés alapjaival.

A készlet egyik kiemelkedő eleme a műanyag citrom, ami hozzáadja a frissesség és valóságosság érzetét a játékhoz. A gyerekek élvezni fogják az összerakható hamburgert, amellyel saját ízlésük szerint alakíthatják ki a tökéletes szendvicset, ösztönözve ezzel a kreativitásukat és a döntéshozatali képességüket.

Nem maradhatnak el a konyhai eszközök sem, mint a kés, villa és kanál, amelyek műanyagból készültek, így a gyerekek biztonságosan játszhatnak velük. Ezek az eszközök segítenek a gyerekeknek megtanulni, hogyan használják az igazi konyhai eszközöket, miközben fejlesztik a finommotoros készségeiket.

Szerezd be ezt a játék ételkészletet, és hagyd, hogy a gyerekek felfedezzék a főzés örömét egy biztonságos és szórakoztató környezetben.

A csomagolás mérete: 41 x 29 cm.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
41
Méret (cm; Magasság)
29
Cikkszám
82457
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!