Farm - fejlesztő építőjáték - 06354

VAN
Raktárkészlet:
Farm - fejlesztő építőjáték - 06354
Farm - fejlesztő építőjáték - 06354
Farm - fejlesztő építőjáték - 06354
Farm - fejlesztő építőjáték - 06354
4 135 Ft

Farm - fejlesztő építőjáték

Építőjáték Farm Dohány egy igazán tökéletes ajándék kisfiúknak és kislányoknak 12 hónapos kortól. A készlet narancs-piros színű traktort utánfutóval és állatkás ábrákkal díszített színes kockákat rejt. Ezzel a csodás építőjátékkal csöppségéből pillanatok alatt igazi kis gazda kerekedik, szívesen illeszti össze a kocka elemeket és rakja ki a cuki állatkákat.

 

Egyedi építőjáték a gyerekszobába otthonos és vidám hangulatot visz, már az első pillantásra elrabolja a szíveket. Játékon keresztül a kicsik már a korai fázisban megismerkednek a színekkel, állatokkal, formákkal és játszadozás közben fejlődik finom motorikájuk is.

 

Farmos építőjáték feléleszti a kicsik kreativitását és térlátását. Farmos játék fejleszti a képzelőerőt és fantáziát. Időtlen játék minőségi műanyagból készült, az egyes kockák nagyobb méretűek, hogy a gyerkőc kényelmesen kézbe tudja venni.

 

A Dohány magyar játékgyártó családi cégként alakult 1989-ben és ezt a státuszt a mai napig tartja. A gyártó kezeskedik a hosszantartó, kiemelkedő minőségért, a megbízható és gyors szolgáltatásért és a konkurenciamentes árakért. Játékai vonzó külcsínnel és kiemelkedő minőséggel büszkélkednek.

 

A csomagolás mérete: 32 x 22 cm.

 

A csomag 33 darab építőelemet tartalmaz. 

 

A játékot 1 éves kortól ajánljuk. 

 

 

Adatok
Cikkszám
06354
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!