Fekete-fehér bébi könyv - 47244

VAN
Raktárkészlet:
Fekete-fehér bébi könyv - 47244
1 915 Ft

Fekete-fehér bébi könyv

 

Most hozzánk költözik a tanulás és a játék tökéletes kombinációja. Ez a könyv, melyet kifejezetten a legkisebbek számára terveztek, elősegíti a képzelőerő fejlesztését, és segít megismerni a világ csodálatos állatait.

 

Könyvünkben a kontrasztos fekete-fehér színek használata segít kiélesíteni a babák látását, miközben a különféle állatfigurák az oldalakon felkeltik érdeklődésüket. Minden oldalon található egy-egy állat, mellette pedig az angol neve, ami elősegíti az idegen nyelvi készségek fejlesztését már korai életkorban.


A könyv tépésálló oldalai garantálják a hosszan tartó szórakozást, miközben a kellemes, stimuláló tapintású anyag biztosítja, hogy a babák a könyv lapozása közben is fejleszthetik tapintási érzéküket.


Eme bébi könyv a tökéletes kezdet a gyermeked tanulási útján, amely elősegíti az érzékszervi fejlődést, a finommotoros készségek fejlesztését és a szókincs bővítését. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy gyermeked játékosan ismerje meg az állatok világát!

 

A csomagolás mérete: 13 x 23 x 2 cm.

 

Eme játék különösen ideális az újszülött babáknak.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
23
Mélység (cm)
2
Cikkszám
47244
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!