Fém autó dobozban - 90542

VAN
Raktárkészlet:
Fém autó dobozban - 90542
1 620 Ft

Fém autó dobozban

 

Merüljön el a sebesség és az adrenalin világában ezzel a prémium minőségű fém sportautóval! A gyönyörűen kidolgozott részletekkel és az élethű designnal ez a játék biztosan elvarázsolja az autórajongó gyerekeket és felnőtteket egyaránt.


Eme autó nem csupán egy játék - ez egy műalkotás, ami hűen tükrözi a valódi sportautók lenyűgöző stílusát és dinamikus formavilágát. Az autó kidolgozott részletei között megtalálhatók a fényes karosszéria, az aerodinamikus vonalak és a sportos kerekek.


A játék kiváló minőségű fém anyagból készült, ami nem csupán tartós és strapabíró, hanem hihetetlenül elegáns is. A sportautó az asztalon, a polcon, vagy éppen a gyermek kezében is igazán impozánsan mutat.
A játék kocsik tökéletes ajándékok minden korosztály számára.
A kisebb gyerekek élvezhetik a gyors játékmenetet, a nagyobbak pedig gyűjteményük új darabjaként tekinthetnek rá.

 

Az autórajongó felnőttek számára pedig kiváló dekoráció lehet, amely a szenvedélyüket tükrözi. Lepje meg gyermekét, barátját vagy saját magát ezzel a lenyűgöző játékkal és tapasztalja meg a versenypályák izgalmát otthonának kényelméből!

 

Méret: 12 x 3 x 5 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik! 

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
3
Mélység (cm)
5
Cikkszám
90542
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!