Fém autó dobozban - 90588

VAN
Raktárkészlet:
Fém autó dobozban - 90588
475 Ft

Fém autó dobozban

 

Éld át a sebesség izgalmát ezekkel a kompakt, minőségi fém kisautókkal! Gondosan tervezett és precízen elkészített modellünkkel egy valódi autó minden apró részletét megtalálhatod a kezedben.


A minőségi fém alapanyag és az aprólékos kidolgozás révén ezek az autók egyszerre strapabíróak és realisztikusak, így tökéletes választás bármely autórajongó gyermek számára. Mindegyik modell valósághű, élethű részletekkel büszkélkedhet, és különböző színekben és stílusokban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább tetszőt.


Kínálatunkban számtalan autótípus közül választhatsz. Vannak közöttük sportkocsik, terepjárók, versenyautók és klasszikus autók is, így mindenki megtalálhatja a saját kis álomautóját. A különböző modellek garantálják, hogy a gyerekek szívesen gyűjtenek és cserélgetnek, hogy teljes legyen a kollekciójuk.


Ezek a nagyszerű kisautók nemcsak a gyerekek képzeletét ragadják meg, hanem a finommotorikus készségeiket és a kreativitásukat is fejlesztik, miközben órákon át szórakoztatnak. Ezek az autók tökéletesek otthoni játékra, utazáshoz, vagy akár ajándéknak is.


Fedezd fel a különböző autómodellek világát, és élvezd a száguldást!

 

A csomagolás mérete: 9 x 4 x 4 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
9
Méret (cm; Magasság)
4
Mélység (cm)
4
Cikkszám
90588
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!