Fémautó lapon, 47341

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Fémautó lapon, 47341
Fémautó lapon, 47341
Fémautó lapon, 47341
Fémautó lapon, 47341
210 Ft

Fémautó lapon

Fedezd fel a hősies tűzoltók világát ezzel a kis méretű játék fémautóval, amely minden kis hős álma! Ez a kompakt és könnyen kezelhető tűzoltóautó tökéletes választás a legkisebbek számára, akik szeretnék átélni a rendkívüli mentési akciók izgalmát. Az autó tűzoltós témájú felfestése élénk piros színeivel és autentikus részleteivel vonzza a gyerekek figyelmét, míg a valósághű díszítések, mint a lámpák, sirénák és a tűzoltós emblémák, még élethűbbé teszik a játékélményt.

Ez a kis méretű tűzoltóautó nemcsak látványos, hanem strapabíró anyagokból készült, biztosítva, hogy hosszú ideig tartós maradjon a mindennapi játék során. A könnyen irányítható kialakítás lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy bátran navigáljanak az akadályok között, fejlesztve finommotoros készségeiket és koordinációjukat.

Ez a játék fémautó ideális ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömöt és izgalmat hoz a gyermekek életébe. Engedd, hogy a gyerekek saját kis tűzoltó csapatukat irányítsák ezzel a lenyűgöző, tűzoltós témájú játékautóval, amely garantáltan mosolyt csal minden kis hős arcára és hosszú órákon át tartó szórakozást nyújt!

A játékautó mérete: 7 x 3 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
7
Méret (cm; Magasság)
3
Cikkszám
47341
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!