Fémpersely, panda, kicsi, 32673

VAN
Raktárkészlet:
Fémpersely, panda, kicsi, 32673
Fémpersely, panda, kicsi, 32673
Fémpersely, panda, kicsi, 32673
Fémpersely, panda, kicsi, 32673
450 Ft

Fémpersely, panda, kicsi

Ismerd meg ezt a bájos kis méretű, pandás díszítésű fémperselyt, amely tökéletes választás a gyerekek első megtakarításai számára! A persely vidám pandamintája minden gyermek arcára mosolyt csal, miközben játékosan tanítja őket a pénzügyi felelősségtudatra és a spórolás fontosságára.

A fémpersely strapabíró kivitelű, így ellenáll a mindennapi használat során előforduló sérüléseknek, biztosítva, hogy a gyerekek kedvenc tárgya hosszú ideig megőrizze szépségét és funkcióját.

Ez a pandás fémpersely nem csak praktikus, hanem dekoratív kiegészítője is lehet a gyermekszobának, segítve a gyerekeket abban, hogy megtanulják, hogyan kezeljék tudatosan a pénzüket. Ideális ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra.
Válaszd ezt a pandás fémperselyt, hogy gyermeked játékosan tanulhassa meg a takarékoskodás művészetét!

A persely mérete: 8 x 12 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

Adatok
Méret (cm; Magasság)
8
Méret (cm, Átmérő)
12
Cikkszám
32673
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!