Fésű 22 cm, 72249

VAN
Raktárkészlet:
Fésű 22 cm, 72249
Fésű 22 cm, 72249
Fésű 22 cm, 72249
Fésű 22 cm, 72249
145 Ft

Fésű 22 cm

Fedezze fel a tökéletes hajkezelési élményt a 22 cm-es fésűnkkel, amely kifejezetten a kényelmes és hatékony hajformázásra lett tervezve. A fésű különlegessége a vastag, széles sörtéi, amelyek kivételes kényelmet és simító hatást nyújtanak hajformázás közben.

A széles sörték ideálisak minden hajtípushoz, legyen szó vastag, göndör vagy nehezen kezelhető hajról. Ezek a vastag sörték segítenek a haj könnyű átfésülésében, minimalizálva a húzást és a törést, miközben segítenek a haj sima és fényes megjelenésének elérésében. A sörték kialakítása kíméletes a fejbőrhöz, így a fésülködés nem csak hatékony, hanem kellemes élmény is lesz.

A 22 cm hosszúságú fésű ergonomikusan lett kialakítva, hogy kényelmesen illeszkedjen a kezébe, így biztosítva a könnyű használatot és a precíz hajformázást. A fésű tökéletes eszköz a mindennapi hajkezeléshez, legyen szó reggeli rutinról vagy különleges alkalmak előkészületeiről.

Szerezze be ezt a 22 cm-es fésűt, és tapasztalja meg a különbséget, amit a vastag, széles sörték jelentenek. Ideális választás mindazok számára, akik egy tartós, kényelmes és hatékony hajformázó eszközt keresnek. Tegye a hajápolást egyszerűbbé és élvezetesebbé ezzel a kiváló minőségű fésűvel!

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Cikkszám
72249
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!