Fésű 22 cm, 72250

VAN
Raktárkészlet:
Fésű 22 cm, 72250
Fésű 22 cm, 72250
Fésű 22 cm, 72250
Fésű 22 cm, 72250
145 Ft

Fésű 22 cm

Fedezze fel a mindennapi hajápolás új dimenzióját ezzel a 22 cm-es műanyag fésűvel, amely úgy lett megtervezve, hogy minden hajtípus és stílus számára tökéletes legyen. A fésű egyedülálló kialakítása révén ketté van osztva középen, így két különböző típusú sörtézettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyetlen eszközzel tökéletes frizurát alkothasson.

Az egyik oldalon a sűrűbben elszórt, apróbb sörték ideálisak finomabb, részletesebb hajformázáshoz, segítve a precíz frizurák kialakítását és a kisebb hajcsomók könnyű kibontását. Ezek a finom sörték különösen hasznosak lehetnek vékonyabb vagy finomabb hajstruktúrájú személyek számára, akiknek extra finom tapintásra van szükségük a hajkezelés során.

A fésű másik oldalán vastagabb, de ritkásabban elszórt sörték találhatók, melyek több helyet hagynak a sörték között, így ideálisak vastagabb, durvább hajstruktúrák kezelésére vagy a haj gyors átfésülésére. Ez a rész tökéletes a haj átfésülésére frissítőként, vagy nagyobb hajcsomók eltávolítására.

Ez a 22 cm-es műanyag fésű nem csak praktikus, hanem tartós és könnyen tisztítható is, így hosszú távú társ lehet a hajápolásban. Legyen szó vékony, vastag, egyenes vagy göndör hajról, ez a fésű minden hajtípushoz ideális, így minden hajápolási rutin elengedhetetlen részévé válik. Szerezze be ezt a sokoldalú fésűt, és tapasztalja meg a könnyű és hatékony hajformázás örömét!

Méret: 22 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Cikkszám
72250
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!