Fisher Price Kutyus Zenelejátszó, 00873

VAN
Raktárkészlet:
Fisher Price Kutyus Zenelejátszó, 00873
Fisher Price Kutyus Zenelejátszó, 00873
Fisher Price Kutyus Zenelejátszó, 00873
Fisher Price Kutyus Zenelejátszó, 00873
5 595 Ft

Fisher Price Kutyus Zenelejátszó

Minden kisgyerek imádja a zenét, és most a Fisher-Price Kutyus zenelejátszóval egy igazán vidám fejlesztő játék élményben lehet része. Ez a különleges eszköz egy retro mp3 lejátszót idéz megjelenésében, azonban valójában egy interaktív játék, ami garantáltan leköti a legkisebbeket is.
A Kutyus zenelejátszó kifejezetten az apró kezekhez lett tervezve, így a kicsik könnyedén meg tudják fogni és magukkal vihetik bárhová. A szórakoztató fények és a dalok, hangok és kifejezések játék közben fejlesztik a kisgyermekek figyelmét és képességeit. A lejátszó megnyomható, csúsztatható és váltogatható részei pedig segítenek a finommotorikus készségeik fejlődésében.

A Kutyus zenelejátszó több mint 25 oktató dal, hang és kifejezés segítségével ismerkedésre inspirálja a gyerekeket a betűk és a számok világával. A földgömb gombnak köszönhetően a gyerekek választhatnak a magyar mellett angol, lengyel, cseh vagy szlovák nyelv között is, így a játék még színesebb és változatosabb lesz.

Ez a Fisher-Price Kutyus zenelejátszó nem csupán szórakoztató és izgalmas játék, hanem fejlesztő hatása révén segít a gyerekeknek felfedezni és tanulni új dolgokat. Az interaktív és oktató játékok segítik a gyermeki fejlődést és kíváncsiságot, miközben a vidám hangok és dalok pedig boldogságot és örömet hoznak a kisgyermekek életébe. Ez a remek játék garantáltan elbűvöl minden gyermeket, és izgalmas kalandokkal teli pillanatokat kínál nekik, miközben felfedezik a zenét és a tanulás örömét.

Méret: 6 x 13 cm.

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a játék tartalmaz.

A játékot 6~36 hónapos gyerekeknek ajánljuk.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
6
Méret (cm; Magasság)
13
Cikkszám
00873
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!