Gitár dobozban, 82805

VAN
Raktárkészlet:
Gitár dobozban, 82805
Gitár dobozban, 82805
Gitár dobozban, 82805
Gitár dobozban, 82805
2 395 Ft

Gitár dobozban

Fedezd fel a zene varázslatos világát ezzel az akusztikus gyerek gitárral, amely minden kis zenész álma! Ez a színes és élethű kialakítású gitár tökéletes választás a kezdő zenészek számára, akik szeretnék megtapasztalni a zenélés örömét és kibontakoztatni kreativitásukat. A gitár élénk színei nemcsak vonzóvá teszik, hanem ösztönzik a gyerekek képzeletét és lelkesedését a zene iránt, így a tanulás szórakoztatóvá és izgalmassá válik.

A gitár csomagolása egy praktikus gitár pengetőt is tartalmaz, amely megkönnyíti a gyerekek számára a húrok pengetését és a zene létrehozását. A könnyen kezelhető kialakítású gitár ideális a kis kezek számára, biztosítva, hogy a gyerekek magabiztosan játszhassanak, miközben fejlesztik finommotoros készségeiket és koordinációjukat. Az akusztikus hangzás gazdag és tiszta, amely ösztönzi a gyerekek zenei érdeklődését és segít nekik elmerülni a saját dallamok megalkotásában.

Ez az akusztikus gyerek gitár nemcsak szórakoztató, hanem edukatív is, hiszen a gyerekek játék közben megtanulhatják a ritmus és a harmónia alapjait, valamint a zenei kifejezésmódokat. A strapabíró anyagokból készült hangszer hosszú távon is élvezhető marad, még a legaktívabb kis zenészek számára is. Legyen szó családi játékidőről, baráti összejövetelekről vagy egyedül játszásról, ez a gitár minden helyzetben tökéletes társ lesz.

Ideális ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, ez a színes akusztikus gyerek gitár örömöt és inspirációt hoz a gyermekek életébe.

A játék mérete: 14 x 42 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
14
Méret (cm; Magasság)
42
Cikkszám
82805
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!