Gitár dobozban, 82806

VAN
Raktárkészlet:
Gitár dobozban, 82806
Gitár dobozban, 82806
Gitár dobozban, 82806
Gitár dobozban, 82806
2 395 Ft

Gitár dobozban

Fedezd fel a zene csodálatos világát ezzel az akusztikus gyerek gitárral, amely minden kis zenész álma! Ez a kifejezetten gyermekek számára tervezett gitár könnyen kezelhető kialakításával és strapabíró anyaghasználatával ideális választás a kezdő zenészek számára. Az akusztikus hangzás gazdag és tiszta, amely ösztönzi a gyerekek zenei érdeklődését és kreativitását, miközben élvezik a saját dallamok megalkotását.

A gitár csomagolása egy praktikus gitár pengetőt is tartalmaz, amely segíti a gyerekeket a zene megtanulásában. A pengetővel a kis játékosok könnyedén pengethetik a húrokat, így gyorsan sajátíthatják el az alapokat és élvezhetik a zenélés örömét.

Tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömet és inspirációt hoz a kicsik életébe.

A játék mérete: 14 x 42 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
14
Méret (cm; Magasság)
42
Cikkszám
82806
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!