Hajkefe, 25 cm, 72246

VAN
Raktárkészlet:
Hajkefe, 25 cm, 72246
Hajkefe, 25 cm, 72246
Hajkefe, 25 cm, 72246
Hajkefe, 25 cm, 72246
Hajkefe, 25 cm, 72246
Hajkefe, 25 cm, 72246
1 120 Ft

Hajkefe, 25 cm

Fedezze fel a kényelmes és stílusos hajápolást ezzel a 25 cm-es szivacspárnás hajkefével, amely a tökéletes társ a mindennapi hajformázásban. Kényelmes méretével és ergonomikus kialakításával ez a hajkefe kiválóan illeszkedik a kézbe, így biztosítva a könnyű és hatékony hajkezelést.

A hajkefe szivacspárnás kialakítása különösen kíméletes a fejbőrhöz, miközben hatékonyan simítja és formázza a hajat. A puha párnázat lehetővé teszi a haj kíméletes átfésülését anélkül, hogy húzná vagy tépné azt, így tökéletes választás minden hajtípushoz.

Az elegáns és modern hajkefe négy különböző színben érhető el, így mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő darabot. Választható színek: kék, bézs, rózsaszín és zöld. Minden szín élénk és trendi, tökéletesen kiegészítve a hajkefe modern dizájnját.

A 25 cm-es hajkefe ideális méret az otthoni használathoz, valamint utazáshoz is praktikus, könnyen elfér a kézipoggyászban vagy táskában. Szerezze be ezt a szivacspárnás hajkefét, amely nem csak hatékony, hanem stílusos is, és élvezze a kényelmes és gyengéd hajkezelést minden nap.

Méret: 25 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

Adatok
Méret (cm; Magasság)
25
Cikkszám
72246
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!