Hajszett lapon, 40 darabos szett, 71959

VAN
Raktárkészlet:
Hajszett lapon, 40 darabos szett, 71959
Hajszett lapon, 40 darabos szett, 71959
Hajszett lapon, 40 darabos szett, 71959
Hajszett lapon, 40 darabos szett, 71959
355 Ft

Hajszett lapon, 40 darabos szett

Ismerd meg ezt a stílusos hajcsat szettet, amely minden hajdíszítési igényt kielégít! A szett öt elegáns masnis hajcsatot tartalmaz, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek bármilyen alkalomra készült frizurának, legyen szó esküvőről, születésnapi partiról vagy egy egyszerű iskolai napon való viseletről.

Ezenfelül a szett további 35 darab egyszerűbb hullámcsatot is tartalmaz, amelyek ideálisak a mindennapi hajformázáshoz. Ezek a praktikus kiegészítők segítenek abban, hogy hajad mindig rendezett és stílusos maradjon, akár egy gyors reggeli készülődés során is. A hullámcsatok kiváló minőségű anyagból készültek, így erősek és tartósak, garantálva, hogy hosszú ideig használhatók legyenek.

Válaszd ezt a hajcsat szettet, ha szeretnél egy sokoldalú és stílusos kiegészítőt, amely minden frizurát különlegessé tesz.

A szett tartalma: 5 db masnis hajcsat és 35 db hullámcsat.

A csomagolás mérete: 9 x 28 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik! 

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
9
Méret (cm; Magasság)
28
Cikkszám
71959
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!