Helikopter lapon, 46783

VAN
Raktárkészlet:
Helikopter lapon, 46783
Helikopter lapon, 46783
Helikopter lapon, 46783
Helikopter lapon, 46783
Helikopter lapon, 46783
Helikopter lapon, 46783
630 Ft

Helikopter lapon

Engedje szabadon gyermekének kreativitását és fedezze fel az aerodinamika világát ezzel a lenyűgöző kilövős helikopterrel! A termék nem csupán egy játék, hanem egy izgalmas eszköz, mely a levegőn keresztül száguldó repülőgépek csodáját hozza el közvetlenül az otthonába.

A helikopter kialakítása nem csak látványos és valósághű, hanem olyan funkcionalitással is rendelkezik, ami garantáltan le fogja kötni a gyerekeket hosszú órákra. A készlet tartalmaz egy felhúzható botot, ami az egyszerűség és a hatékonyság tökéletes kombinációját kínálja. Csak helyezze rá a helikoptert, húzza fel és nézze, ahogyan az elengedésekor az égbe emelkedik. A propellerek lendületesen forognak, ezzel imitálva egy valódi helikopter repülési módját.

Az élmény, melyet ez a játék nyújt, túlmutat a hétköznapi játékokon. Nem csak a szórakozást szolgálja, hanem az aerodinamika alapjait is megismerteti a gyermekekkel egy szórakoztató módon. Megtanulhatják, hogy a levegőben való repülés milyen erők és mechanizmusok működésén alapul, miközben a helikopter magasba emelkedik.

Ez a kilövős helikopter nem csak a fiataloknak nyújt kivételes szórakozást, de a felnőttek is élvezhetik, miközben megosztják a repülés örömét a következő generációval. Ha egy olyan ajándékot keres, ami nem csak a szórakozást, de az ismeretszerzést is elősegíti, ez a helikopter tökéletes választás lehet. Emelje fel a játékidőt egy új magasságba!

A csomagolás mérete: 32 x 24 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
32
Méret (cm; Magasság)
24
Cikkszám
46783
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!