Járműszállító kamion szett platformon - 90580

VAN
Raktárkészlet:
Járműszállító kamion szett platformon - 90580
2 460 Ft

Járműszállító kamion szett platformon

 

Merülj el a nagyszabású járműszállító játékok világában a ezzel a játékszettel! Ez a lenyűgöző játékcsomag egy masszív, részletesen kidolgozott kamiont tartalmaz, ami minden gyermek járműimádatának megfelel.


A járműszállító kamion játékszett tökéletesen szemlélteti a nagy volumenű járműszállítás folyamatát. A kamion fedélzete tökéletesen alkalmas a különböző járművek szállítására, és így azokat könnyedén le és fel lehet tölteni.


A kamion különleges designja és valósághű részletei leköthetik a gyerekek figyelmét órákra, miközben fejleszti a finommotoros készségeiket és a problémamegoldó képességüket. A járműszállító kamion játékszett lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy valódi járműszállító kamionosok lehessenek a saját otthonuk kényelmében.


A kamion könnyen kezelhető, így a gyerekek akár egyedül, akár barátaikkal játszhatnak vele. Próbálják ki, hogy hány járművet tudnak egyszerre szállítani, vagy versenyezzenek egymással, hogy ki tudja a leggyorsabban fel és letölteni a járműveket.

 

A csomagolás mérete: 43 x 13 x 8 cm.

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
43
Méret (cm; Magasság)
13
Mélység (cm)
8
Cikkszám
90580
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!