Kallos Plex hővédő hajvasaló permet 200ml - 11460

VAN
Raktárkészlet:
Kallos Plex hővédő hajvasaló permet 200ml - 11460
1 110 Ft
Egységár: 5,55 Ft/ml

Kallos Plex hővédő hajvasaló permet 200ml

 

A Kallos PLEX Bond Builder Flat Iron Spray egy hővédő spray, amely megvédi a hajat a hajszárító, hajvasaló vagy sütővas hőjétől. Ez a spray növényi protein és peptid komplexet tartalmaz, amely segít megőrizni a haj szerkezetének természetes egyensúlyát, így a haj nem szárad ki és megőrzi egészségét. Használata után a haj tökéletesen sima és jól definiált lesz. A termék használata egyszerű: alaposan rázza fel, majd permetezze egyenletesen a haj teljes hosszára hajszárítás, hajgöndörítés vagy hajvasalás előtt, és nem igényel öblítést​.

Specifikációk:

  • Hővédelem: Megvédi a hajat a hő okozta károsodástól.
  • Növényi protein és peptid komplex: Megőrzi a haj természetes egyensúlyát.
  • Egyszerű használat: Permetezze a haj teljes hosszára formázás előtt, nem igényel öblítést.

Ez a termék ideális választás mindennapi használatra, mivel egyszerre védi és ápolja a hajat, miközben sima és fényes megjelenést biztosít.

 

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási jogával élni. Az elállási jog azonban nem gyakorolható olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontásuk után nem küldhetők vissza. Kérjük, hogy higiéniai termékek esetében csak akkor bontsa fel a csomagolást, ha biztos abban, hogy megtartja a terméket.

Ez a tájékoztatás minden hasonló, zárt csomagolású higiéniai termékre érvényes, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan fontolja meg döntését.

Adatok
Cikkszám
11460
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!