Autószállító kamion platformon, 48605

VAN
Raktárkészlet:
Autószállító kamion platformon, 48605
Autószállító kamion platformon, 48605
Autószállító kamion platformon, 48605
Autószállító kamion platformon, 48605
1 795 Ft
Autószállító kamion platformon

Merülj el a versenyautók világában ezzel a lenyűgöző versenyautó szállító játék kamionnal, amely garantáltan azonnal a gyerekek kedvencévé válik! Ez a masszív kamion nemcsak magában hordozza a nagy teherbírású járművek minden jellemzőjét, de egy izgalmas extra funkcióval is büszkélkedik: egy hűséges versenyautóval érkezik a platóján, készen állva, hogy a gyerekek száguldó kalandjainak részesévé váljon.

A kamion tökéletes választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a nagy járműveket és az izgalmas versenyeket. A robosztus és strapabíró szerkezet biztosítja, hogy a kamion bírja az intenzív játékot, míg a platóján lévő versenyautó lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy azonnal elkezdjék a játékot és a versenyzést.

A kamion részletes kialakítása és élénk színei mind hozzájárulnak a játék életszerűségéhez és vonzerejéhez. A gyerekek élvezni fogják a kamionnal és a hozzá tartozó versenyautóval való játékot.

Ideális ajándék minden kis autó- és kamionrajongónak, aki szeretné bővíteni járműkollekcióját és élvezni a szállítás és versenyzés izgalmát.

A kamion mérete platóval együtt: 27 x 7 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
27
Méret (cm; Magasság)
7
Cikkszám
48605
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!