Karácsonyi műanyag tálca, 45 x 30 cm, 71261

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Karácsonyi műanyag tálca, 45 x 30 cm, 71261
805 Ft

Karácsonyi műanyag tálca, 45 x 30 cm

Ismerje meg ezt a csodálatos 45 x 30 cm-es műanyag tálcát, amely tökéletes kiegészítője lesz az ünnepi asztalnak karácsonyi időszakban. A tálca elegáns karácsonyi díszítéssel büszkélkedik, amely klasszikus ünnepi motívumokat ábrázol, mint például hópehelyeket, karácsonyfákat és csillagokat, így minden pillanatban hozzáadja a meghitt, ünnepi hangulatot.

A tálca ideális mérete lehetővé teszi, hogy bőségesen szervírozzon rajta különböző ételeket, italokat, vagy akár ünnepi dekorációként is használja. A magas minőségű műanyag anyaga garantálja a termék tartósságát és könnyű tisztíthatóságát, így az évek során is megőrzi szépségét és funkcionális jellegét.

A letisztult, mégis ünnepi dizájn tökéletesen illeszkedik minden típusú otthoni dekorációhoz és a karácsonyi terítékhez. Legyen szó családi ebédről, baráti összejövetelről vagy karácsonyi parti szervírozásáról, ez a tálca minden esetben ideális választás.

Tegye az ünnepeket még varázslatosabbá ezzel a karácsonyi díszítéses műanyag tálcával, amely nemcsak praktikus, hanem dekoratív eleme is az ünnepi asztalnak.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
45
Méret (cm; Magasság)
30
Cikkszám
71261
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!