Karikadobáló játékszett dobozban, 82771

VAN
Raktárkészlet:
Karikadobáló játékszett dobozban, 82771
715 Ft

Karikadobáló játékszett dobozban

Minden gyermek szeret játékosan tanulni és fejleszteni a képességeit, nem igaz? Ismerje meg a karikadobáló játékunkat, amely nem csak órákon át szórakoztat, hanem a finommotorikai képességeket és a koordinációt is fejleszti!

Ebben a játékban az igazi kihívás nem csak a karikák pontos célba juttatása, hanem az oszlop megépítése is! A csomagban található színes poharakból kell megalkotni a karikadobáló oszlopot, ami önmagában is remek szórakozást és építési gyakorlatot kínál a gyerekeknek. Az egymásra helyezhető poharaknak köszönhetően a játék minden alkalommal más és más lesz, így a gyerekek sosem unják meg.

Legyen szó szülinapi partiról, családi összejövetelről vagy egy baráti találkozóról a kertben, a karikadobáló játékszettünk garantáltan felvidítja a hangulatot. Emellett kiváló ajándékötlet is lehet minden olyan alkalomra, amikor a gyerekek együtt töltik az idejüket. Élje át Ön is a vidám pillanatokat, amikor a gyerekek versenyeznek, építenek és nevetnek együtt! Próbálja ki ezt az innovatív és szórakoztató karikadobáló játékszettet, és élvezze a boldog pillanatokat!

A torony mérete: 26 cm. 

A csomagolás mérete: 15 x 15 cm.

A játékszett 8 db dobható karikát tartalmaz. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

Adatok
Méret (cm; Magasság)
26
Cikkszám
82771
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!