Konyha játékszett dobozban - 46509

VAN
Raktárkészlet:
Konyha játékszett dobozban - 46509
1 675 Ft

Konyha játékszett dobozban

Lepje meg gyermekét egy olyan játékkal, ami a képzelőerőt és a kreativitást egyaránt fejleszti! Az általunk kínált dobozos konyha játékszett nem csupán egy doboz: egy egész konyhává alakítható át, ami magában foglal minden olyan elemet, amire egy kis séfnek szüksége lehet. A kompakt méretű doboz ideális társ utazásokhoz vagy családi kirándulásokhoz, hiszen pillanatok alatt előkeríthető és felállítható.

 

A játékszett többek között edényeket, zöldségeket, egy spatulát, egy merőkanalat és számos egyéb kiegészítő kelléket is tartalmaz. Az edények és az eszközök designja rendkívül realisztikus, így a gyermek könnyen azonosulni tud a felnőttek konyhai tevékenységeivel. A szett tökéletes eszköz arra, hogy gyermekének megtanítsa az ételkészítés alapjait, és bemutassa neki, hogy a konyhaművészet milyen örömteli lehet.

 

A játékszett nemcsak az ételkészítés iránti érdeklődést kelti fel, hanem a finommotorikus készségek és a szociális kompetenciák fejlesztésében is segíthet. A gyermek önállóan vagy barátokkal együtt is felfedezheti a konyhai műveletek széles tárházát, miközben az együttműködés és a problémamegoldás készségeit is gyakorolja.

 

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy gyermekének olyan ajándékot adjon, amely évekig képes lesz lekötni és tanítani is őt. Rendelje meg most ezt a multifunkcionális dobozos konyha játékszettet, és váltsa valóra gyermekének séfnek lenni való álmait!

Méret: 18 x 27 x 12 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!   

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
27
Mélység (cm)
12
Cikkszám
46509
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!