Kormányos bébijáték dobozban, elemes, 90688

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Kormányos bébijáték dobozban, elemes, 90688
Kormányos bébijáték dobozban, elemes, 90688
Kormányos bébijáték dobozban, elemes, 90688
Kormányos bébijáték dobozban, elemes, 90688
4 555 Ft

Kormányos bébijáték dobozban, elemes

Fedezd fel a játék örömét ezzel a lenyűgöző kormányos bébijátékkal, amely minden kis gyermek számára ideális foglalkozó eszköz! Ez a sokoldalú, kormány formájú játék rengeteg apró tevékenységgel várja a gyerekeket, hogy lekösse és szórakoztassa őket hosszú órákon át. A játék különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a kisbabák saját maguk fedezzék fel a különféle interaktív elemeket, miközben fejlesztik finommotoros készségeiket és kreativitásukat.

A kormányos játék számos izgalmas funkcióval rendelkezik: egy duda gombbal, amely vidám hangokat ad ki, csörgő golyókkal, amelyek szórakoztató zajokat keltnek, valamint mozgatható apró díszekkel, amelyek élénkítik a játékélményt. Beállítás szerint a játék képes kiadni 12 különböző állatos hangot, 8 járműhangot és 5 különböző dallamot, így a gyerekek változatos és interaktív élményekben részesülnek.

Ez a foglalkoztató jellegű játék különösen ajánlott 18 hónapos kortól, mivel biztonságos és stimuláló környezetet biztosít a kisbabák számára.

Eme bébijáték nemcsak szórakoztató, hanem edukatív is, mivel segít a gyerekeknek a hangok felismerésében és a motoros készségek fejlesztésében. Ideális választás otthoni játékidőkhöz, babás szerepjátékokhoz vagy akár ajándéknak is, amely örömöt és fejlődést hoz a gyermekek életébe.

Vigyél egy kis extra varázslatot és szórakozást a gyerekek játékvilágába ezzel a fantasztikus kormányos bébijátékkal, amely garantáltan mosolyt csal minden apróság arcára és hosszú órákon át tartó élvezetes játékélményt nyújt!

A játék működtetéséhez 3 db AA-s ceruzaelem szükséges, melyeket a csomagolás nem tartalmaz.

A játék mérete: 22 x 16 cm.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
22
Méret (cm; Magasság)
16
Cikkszám
90688
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!