Kukás jármű játékszett dobozban - 90653

VAN
Raktárkészlet:
Kukás jármű játékszett dobozban - 90653
3 595 Ft

Kukás jármű játékszett dobozban

 

Ki mondta, hogy csak a szuperhősök mentik meg a várost? Most itt a lehetőség, hogy te legyél a város igazi hőse a kukásautós játékszettünkkel!

 

Tiszta Utak, Tiszta Jövő! – Az 5 különböző kukásautóval a város minden sarkában rendet és tisztaságot teremthetsz. Mindegyik autó különböző funkcióval rendelkezik, így minden helyzetben van megfelelő társad.

 

A Tiszta Vízért! – Az 1 darab motorcsónakkal nem csak a szárazföldön, hanem a vízen is gondoskodhatsz a tisztaságról. Hozd ki a legtöbbet belőle, és tartsd tisztán a kikötőket és folyókat!

 

A Magasból Mindent Látni Lehet! – A helikopterrel a magasból is figyelheted a tisztaságot és azonnal reagálhatsz, ha valahol szükség van a beavatkozásodra.

 

Ismerd Meg a Városi Közlekedést! – A szettben található közlekedési lámpák és táblák nem csak a játékot teszik élethűvé, hanem segítenek megismerni a közlekedés alapvető szabályait is.

 

Légy te a város ökológiai hőse ezzel a különleges játékszettel! Tanulj, alakítsd a környezetedet és szórakozz, miközben a város tisztaságáért dolgozol. Mindenki a tiszta környezet hőseként fog emlékezni rád!

 

A csomagolás mérete: 42 x 28 x 5 cm. 

 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
42
Méret (cm; Magasság)
28
Mélység (cm)
5
Cikkszám
90653
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!