Kukásautó zacskóban - 90610

VAN
Raktárkészlet:
Kukásautó zacskóban - 90610
645 Ft

Kukásautó zacskóban

 

Ismerd meg a mindennapi hősök világát a játék kukásautónk segítségével! Ez a gondosan kidolgozott játék lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felfedezzék és megértsék a városi szolgáltatások működését, miközben élvezetes és tanulságos játékban is részük lehet.


Különféle kukásautó variációk közül lehet választani, hogy minden kis járműrajongó megtalálja a számára legérdekesebbet. Mindegyikkel a gyermek játszva tanulhat a hulladékgyűjtés folyamatáról.


Minden modell a valódi kukásautók részletességével lett megalkotva, hogy a gyerekek a lehető legvalósághűbben ismerhessék meg a kukások mindennapi munkáját. A gyerekek garantáltan imádni fogják a szerepjátékot és közben megértik a környezetvédelem fontosságát is.

 

Méret: 16 x 9 x 7 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
16
Méret (cm; Magasság)
9
Mélység (cm)
7
Cikkszám
90610
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!