Lépcsőjáró rugó dobozban, 82753

VAN
Raktárkészlet:
Lépcsőjáró rugó dobozban, 82753
390 Ft

Lépcsőjáró rugó dobozban

A lépcsőjáró rugó az egyszerűség és az örök szórakoztatás csodálatos kombinációja, ami minden korosztály számára kihagyhatatlan élményt nyújt. A fizika és a mérnöki művészet találkozása ebben a remek játékban, amely képes önállóan lejárni a lépcsőket, minden alkalommal újra és újra lenyűgözve azokat, akik nézik.

Ez a lépcsőjáró rugó nem csak egy egyszerű játék. Az egymásba fonódó fémspirálok finoman tervezett kialakítása lehetővé teszi a rugónak, hogy egyensúlyban maradjon és gravitációs energiával mozogjon, ahogyan a lépcsőn lefelé halad. Egy lépcsősor kezdetén elindítva, a rugó saját súlyát és formáját használva kacskaringózik le a lépcsőn, meglepve és mulattatva a nézőket.

Ajándékozza meg gyermekét vagy saját magát ezzel az örök klasszikussal, és fedezze fel a fizikai törvényeket játékos formában. A lépcsőjáró rugó nem csupán a gyerekek képzeletét ragadja magával, hanem a felnőttekét is, akiket visszarepít azokba az időkbe, amikor ők maguk is játszottak vele. Egy játék, ami sosem megy ki a divatból, és generációkon át képes szórakoztatni.

Az időtlen dizájn és a fizikai csodák világa várja, hogy újra és újra felfedezzék. Legyen ez a lépcsőjáró rugó a következő kedvenc családi kiegészítője!

A csomagolás mérete: 8 x 7 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
8
Méret (cm; Magasság)
7
Cikkszám
82753
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!