Margaréta cseresznye játszócumi - 15975

VAN
Raktárkészlet:
Margaréta cseresznye játszócumi - 15975
670 Ft
Margaréta cseresznye játszócumi

Kapcsolódj a természethez minden alkalommal, amikor babád használja új margaréta virág mintás, cseresznye formájú cumiját! Ez a különleges cumi az édes cseresznyék vidám formáját ötvözi a margaréták gyönyörű mintázatával, hogy a mindennapi etetési rituálékat különleges pillanattá tegye.

 

Babád imádni fogja a cumi kényelmes kialakítását és az élénk színeket, amelyek stimulálják a vizuális érzékelését. Az ergonomikus cseresznye forma biztosítja, hogy a cumi tökéletesen illeszkedjen a babák szájához, biztosítva az optimális kényelmet és biztonságot.

 

A cumi minőségi, baba-barát anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a hosszan tartó higiénikus használatot. A könnyen tisztítható felület gondoskodik arról, hogy a cumi mindig tiszta és friss maradjon.

 

Tedd vidámmá a babád napját ezzel a margaréta virág mintás, cseresznye formájú cumival! Ez a cumi nem csak praktikus kiegészítője lesz a babagondozási rutinnak, de a stílusos és élénk design miatt bárhol, bármikor öröm lesz használni. Élvezd a természet ihlette dizájnt és a kényelmet ezzel a különleges cumival!

 

Méret: 6 x 5 cm.

 

Újszülött kortól 12 hónapos korig ajánlott.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
6
Méret (cm; Magasság)
5
Cikkszám
15975
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!