Műanyag tálca, 34 x 24 cm, 32787

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Műanyag tálca, 34 x 24 cm, 32787
1 125 Ft

Műanyag tálca, 34 x 24 cm

Fedezze fel ezt a stílusos 34 x 24 cm méretű műanyag tálcát, amely tökéletes választás otthonába vagy irodájába. A tálca fehér alapján elhelyezett visszafogott zöld növényes mintázat nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem egyben nyugtató hatású is, így bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik.

A tálca mérete ideális kisebb étkezések, snackek, vagy italok szervírozásához, de akár dekorációs célokra is kiválóan használható. Magas minőségű műanyagból készült, amely garantálja a termék hosszú élettartamát és könnyű tisztíthatóságát. A zöld növényes díszítés elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben a fehér alap tisztasága fokozza a tálcán elhelyezett tárgyak vagy ételek vizuális hatását.

Legyen szó reggeli kávézásról, délutáni teázásról vagy egy baráti összejövetelről, ez a műanyag tálca minden alkalomhoz hozzáad egy kis eleganciát és praktikumot. A letisztult, természetközeli dizájnnak köszönhetően a tálca kiváló ajándékötlet is lehet a természet és a stílusos otthoni kiegészítők szerelmeseinek.

Szerezze be ezt a gyönyörű, zöld növényes mintával díszített műanyag tálcát, amely nem csak funkcionális, hanem dekoratív elemként is tökéletesen megállja a helyét minden modern vagy klasszikus stílusú enteriőrben.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
34
Méret (cm; Magasság)
24
Cikkszám
32787
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!