Munkagép platformon, 90208

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Munkagép platformon, 90208
Munkagép platformon, 90208
Munkagép platformon, 90208
Munkagép platformon, 90208
660 Ft

Munkagép platformon

Fedezd fel a munkagépek izgalmas világát ezekkel a különálló munkagép játékautókkal, amelyek minden kis építész álma! Mindegyik autó különböző funkciókkal és dizájnnal rendelkezik, így a gyerekek választásuk szerint választhatják ki kedvenc modelljüket.

A betonkeverős autó forgó hordójával valósághűen imitálja a keverési folyamatot, ami segíti a finommotoros készségek és a kreatív játék fejlesztését. A platós munkagép ideális kisebb játékok és építőkockák szállítására, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy megtapasztalják a logisztika és a csapatmunka alapjait. A tartálykocsis modell bemutatja a folyadékok szállításának izgalmát, míg a markolószállítós változat dinamikus leeresztési és felhúzási műveleteivel fejleszti a koordinációt és a problémamegoldó képességeket.

Ezek a munkagépes játékautók kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a hosszú távú használatot és a strapabíró játékélményt, még a legaktívabb játékosok számára is. Az élethű dizájn és a vibráló színek nemcsak vonzóvá teszik a játékokat, hanem ösztönzik a gyerekek képzeletét és kreativitását, miközben szórakoznak.

Legyen szó otthoni játékidőről, iskolai projektekhez vagy különleges eseményekről, ezek a játékautók minden helyzetben tökéletes társak lesznek.

Az autók mérete: 17 x 7 x 6 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik! 

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
17
Méret (cm; Magasság)
7
Mélység (cm)
6
Cikkszám
90208
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!