Pénztárca - 22343

VAN
Raktárkészlet:
Pénztárca - 22343
Pénztárca - 22343
Pénztárca - 22343
Pénztárca - 22343
Pénztárca - 22343
Pénztárca - 22343
595 Ft

Pénztárca

 

Fedezd fel az elegancia és praktikum tökéletes ötvözetét ebben az új, stílusos pénztárcában, amely nemcsak hogy divatos kiegészítőként szolgál, hanem rendkívül funkcionális is. A pénztárca dimenziói – 15x10,5x3 cm – ideálisak ahhoz, hogy minden fontosat magadnál tarts anélkül, hogy túl nagy lenne vagy kényelmetlenül éreznéd zsebedben vagy táskádban.

Nyitva tartva a pénztárca belseje kifinomult rendszerezettséget tár eléd: speciálisan kialakított rekeszekben kényelmesen és biztonságosan tárolhatod a papírpénzt, a kártyatartó részekben pedig bankkártyáidat és hűségkártyáidat is könnyedén elhelyezheted. A gondos tervezésnek köszönhetően minden apró részletébe belelátsz, így többé nem kell a kasszánál bajlódnod, hogy megtaláld a szükséges bankjegyet vagy kártyát.

A pénztárca zárható aprópénztartója a legkisebb érméknek is otthont ad, miközben biztosítja, hogy azok a tárcát kinyitva se szóródjanak szét. Ezen kívül külön rekeszben fotóidat is magadnál viheted, így szeretteid mindig csak egy pillantásnyira vannak tőled.

Letisztult dizájnjával és elegáns megjelenésével a pénztárca minden stílushoz illeszkedik, legyen szó egy fontos üzleti találkozóról vagy egy laza esti sétáról. Kiváló minőségű anyagból készült, hogy hosszú távon is megőrizze tartását és szépségét. Ha egy olyan pénztárca után kutatsz, ami minden igényedet kielégíti, ne keress tovább. Ez a pénztárca ígéretet tesz arra, hogy hű társad lesz a mindennapokban.

Adatok
Cikkszám
22343
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!