Police szett lapon - 46301

VAN
Raktárkészlet:
Police szett lapon - 46301
685 Ft

Police szett lapon

 

Készen állsz a nagy kalandra? Vedd kézbe a te saját Police szettedet és irány a szuper rendőrségi kaland! Száguldj a bűnözés elleni küzdelem világában a 20 cm-es játék pisztollyal, ami pont olyan, mint amilyet a valódi rendőrök használnak!

De vigyázz, a pisztolyodhoz 3 db tapadókorongos lövedék is tartozik! Könnyedén kilőheted őket, és még biztonságosak is, így a szüleid is nyugodtak lehetnek. Hogy még több izgalmat csempésszünk a játékba, adó-vevőt is találsz a csomagban! Segítségével titkos üzeneteket küldhetsz a barátaidnak, mint egy igazi detektív.

De mi lenne egy rendőr bilincs nélkül? Az 1 db játék bilincs segítségével "megfoghatod" a "bűnözőket", hogy a játékváros utcái biztonságban maradjanak.

Ez a Police szett, tökéletes játék az igazi kis hősöknek! Sziporkázó kalandokat és izgalmas szerepjátékot kínál, mely segít fejleszteni a képzeletet, kommunikációs készséget, és megismerkedhetsz a rendőrség hősies munkájával. Egyedül vagy barátokkal is játszhatsz, a nagy rendőrségi kaland sosem ér véget!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Cikkszám
46301
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!