Police szett lapon - 46302

VAN
Raktárkészlet:
Police szett lapon - 46302
505 Ft

Police szett lapon

 

Készülj fel a nagy rendőrségi kalandra a Police szettünkkel! Ez a szuper csomag mindent tartalmaz, amire csak egy igazi kis rendőrnek szüksége lehet.

Egy lenyűgöző 16 cm-es játék pisztoly vár rád, ami pont úgy néz ki, mint egy igazi rendőr pisztoly. De ne aggódj, teljesen biztonságos, mert a pisztolyhoz 3 db tapadókorongos lövedék tartozik. Így olyan élethű kalandban lehet részed, mint a valódi rendőröknek, anélkül, hogy bárki is megsérülne.

És mi lenne egy rendőrrel, aki nem tudja, mennyi az idő? Egy szuper játék óra is van a csomagban (nem működő óra, csak grafika az óralap), amivel mindig tudni fogod, mikor van itt az ideje a következő hősies küldetésnek.

Ez a Police szett kiváló játék mindazoknak a gyerekeknek, akik szeretik a kalandot és a szerepjátékokat. A készlet segít fejleszteni a képzeletet, a problémamegoldó készséget és a szerepjátékot. Akár egyedül, akár barátokkal játszol, a szórakozás garantált. Szóval irány a kaland, kis rendőrök, itt az ideje a rend és a törvény helyreállításának!

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Cikkszám
46302
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!