RC munkagép, 6 csatornás, dobozban - 90620

VAN
Raktárkészlet:
RC munkagép, 6 csatornás, dobozban - 90620
11 995 Ft

RC munkagép, 6 csatornás, dobozban

 

Fedezd fel a játékok világát ezzel a fantasztikus 6 csatornás, RC munkagéppel! Ez a menő kis gép a legapróbb részletekig kidolgozott, hogy a gyerekek számára a legvalósághűbb élményt nyújtsa. A távirányítós markoló nemcsak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek kézügyességét és kreativitását is.

Ez a munkagép többek között egy 2,4 GHz-es frekvencián működő távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes irányítást. A távirányító hatótávolsága elég nagy ahhoz, hogy a gyerekek szabadon játszhassanak anélkül, hogy a jel elveszne. A termék egyik különlegessége a karóra formájú távirányító, amely mozgásérzékelős technológiával működik, így még izgalmasabb és interaktívabb a játékélmény.

A munkagép beépített 3,7V-os lítium akkumulátorral rendelkezik, amely USB kábellel tölthető, így mindig készen áll a bevetésre. A markoló élethű hanghatásokkal is fel van szerelve, hogy a gyerekek még inkább úgy érezzék, mintha egy igazi építkezésen lennének. A markoló mozgatható karjai, forgatható fülkéje és erős kerekei biztosítják, hogy bármilyen akadályt könnyedén leküzdjön.

Specifikációk:

  • Távirányítás frekvenciája: 2,4 GHz
  • Beépített 3,7V lítium akkumulátor
  • USB töltés
  • Élethű hanghatások
  • Mozgásérzékelős karóra távirányító
  • Teljesen működőképes karok és forgatható fülke

Egyedi tulajdonság: A termék legizgalmasabb és legkülönlegesebb funkciója a karóra távirányító mozgásérzékelős technológiával. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a gyerekek egyszerű kézmozdulatokkal irányítsák a markolót, ami nem csak szórakoztató, de egyúttal fejleszti a koordinációs készségeiket is.

Ez a 6 csatornás RC munkagép tökéletes ajándék minden gyereknek, aki szereti az építkezési játékokat és a távirányítós járműveket. A valósághű design és a fejlett technológiai megoldások garantáltan órákra lekötik a kicsiket.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
45,5
Méret (cm; Magasság)
22
Mélység (cm)
14,5
Cikkszám
90620
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!