RC traktor dobozban - utánfutós - 90092

VAN
Raktárkészlet:
RC traktor dobozban - utánfutós - 90092
7 195 Ft

RC traktor dobozban - utánfutós

 

Gyermeke számára az izgalom és az öröm garantált ezzel az RC távirányítós traktor játékkal! Ez a kiváló minőségű, valósághűen kidolgozott játéktraktor, amely utánfutóval is rendelkezik, az abszolút álomjáték minden kis gazda számára.

 

A traktor erős, tartós kivitelének köszönhetően minden játék kihívásnak megfelel. A játékot kísérő utánfutóval a gyerekek szállíthatnak játékállatokat, építőkockákat vagy bármi mást, amit csak el tudnak képzelni - így minden játék új kalandot és felfedezést jelenthet.

 

Az egyszerűen kezelhető távirányítóval a gyerekek könnyedén irányíthatják a traktort előre, hátra, jobbra és balra - így a traktorral való játék nem csak szórakoztató, de a kéz- és szemkoordinációt is fejleszti.

 

Engedje szabadjára gyermekének képzeletét ezzel a lenyűgöző RC távirányítós traktorral. Az izgalmas játéklehetőségek végtelenek - az állatok szállításától a gazdasági munkákig, ez a játék minden gyermeknek órákon át tartó szórakozást nyújt.

 

Adjuk meg nekik a lehetőséget, hogy megtapasztalják a gazdálkodás és a szállítás izgalmait anélkül, hogy elhagynák a szobát. A kreatív játék, a valósághű élmény és a képzeletbeli játék összeolvadásával ez a távirányítós traktor kitűnő ajándék minden gyermek számára!

A játék működtetéséhez 2 darab AA-s ceruzaelem (nem tartozék) és a csomagolásban található tölthető 3,7 V-s akkumulátor szükséges. 

Méret: 34 x 12 x 12 cm.

A csomagolás mérete: 45 x 18 x 13 cm.

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
34
Méret (cm; Magasság)
12
Mélység (cm)
12
Cikkszám
90092
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!