Rongybaba zacskóban, 45470

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Rongybaba zacskóban, 45470
1 795 Ft

Rongybaba zacskóban

Merülj el a színek és a szeretet varázslatos világában ezzel a lenyűgöző rongybabával, amely minden kis gyermek álma! Ezek az élénk, színes babák nemcsak ragyogó megjelenésükkel hódítanak, hanem puha anyaguknak köszönhetően tökéletesek az ölelésekhez és a szeretetteljes játékhoz. A különböző színekben pompázó ruhák és részletek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem ösztönzik a gyerekek kreativitását és képzeletét is, lehetővé téve számukra, hogy saját meséiket és kalandjaikat alkossák meg.

A rongybabák élénk színei segítik a gyerekek vizuális érzékelésének fejlődését, miközben a puha textúrák biztonságos és kényelmes játékélményt biztosítanak. Ideálisak egyedül játszásra, babás szerepjátékokra vagy közös játékidőkre családdal és barátokkal, ezek a babák hozzájárulnak a társas készségek és az empátia fejlődéséhez is.

A gondosan kiválasztott színek és minták révén minden rongybaba egyedi és különleges, így a gyerekek könnyedén azonosulhatnak kedvenc karakterükkel. Legyen szó ölelgetésről, történetek meséléséről vagy kreatív játékokról, ezek a színes rongybabák minden pillanatot örömtelivé és emlékezetessé tesznek.

Ez a rongybaba szett tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, amely örömöt és boldogságot hoz a gyermekek életébe.

A babák mérete: 13 x 23 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
23
Cikkszám
45470
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!