Rongybaba zacskóban, 48071

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Rongybaba zacskóban, 48071
Rongybaba zacskóban, 48071
Rongybaba zacskóban, 48071
Rongybaba zacskóban, 48071
Rongybaba zacskóban, 48071
Rongybaba zacskóban, 48071
1 795 Ft

Rongybaba zacskóban

Fedezd fel a rongybabák varázslatos világát, ahol a színes ruhák nem csupán díszítőelemek, hanem a megjelenésük lényeges részei! Ezek a szerethető rongybabák puha anyaguknak és élénk színű öltözékeiknek köszönhetően tökéletes társai lesznek a gyerekeknek a játékidő során. A gondosan kiválasztott színek és minták nemcsak vonzóvá teszik a babákat, hanem ösztönzik a gyerekek kreativitását és képzelőerejét is. Legyen szó ölelgetésről, szerepjátékokról vagy egyszerűen csak szórakozásról, ezek a színes ruhájú rongybabák garantáltan mosolyt csalnak minden kis arcára és örömtelibbé teszik a játékidőt.

A babák megjelenése kiemelkedően fontos, hiszen a színes ruhák révén a gyerekek könnyedén azonosulhatnak velük, és még élvezetesebbé válik a közös játékélmény. Adj egy kis színt és szeretetet a gyerekek életébe ezekkel a bájos rongybabákkal, amelyek megjelenésükben rejlő szépséggel és kedvességgel ragyognak, és váljanak a legjobb barátaikká a mindennapokban!

A babák mérete: 14 x 25 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
14
Méret (cm; Magasság)
25
Cikkszám
48071
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!