Sakk 3 in 1 24 cm, dobozban - 72367

VAN
Raktárkészlet:
Sakk 3 in 1 24 cm, dobozban - 72367
2 875 Ft

Sakk 3 in 1 24 cm, dobozban

 

Fedezd fel az időtlen stratégia és a taktika világát ebben a lenyűgöző sakk készletben, amely egy elegáns fadobozban érkezik! Nem csupán egy játékot kínálunk, hanem hármat, hogy mindenki megtalálja a számára legizgalmasabbat.

  1. Sakk: Lépj be a sakk mestereinek birodalmába! A játék, ami nem csak az észjárásodat, de a karakteredet is fejleszti. Legyél te a következő Kaszparov vagy Carlsen!

  2. Dáma: Egy klasszikus, amit az egész család élvezhet! A dáma tökéletes választás lehet, ha valami egyszerűbbet, de mégis szórakoztatót keresel.

  3. Backgammon: Egy ősi játék, ami egyesíti a szerencsét és a stratégiát. A backgammon az egyik legősibb társasjáték, amit most újra felfedezhetsz.

A dobozban minden szükséges eszköz megtalálható a három játékhoz, így nem kell külön kiegészítőket vásárolnod. Az elegáns fadoboz nem csak tartós, de az otthonod díszeként is megállja a helyét. Ideális ajándék ötlet minden korosztálynak, legyen szó kezdőkről vagy haladó játékosokról. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy minőségi időt tölts a családoddal vagy barátaiddal, miközben fejleszted az agyad!

 

A szétnyitott tábla mérete: 24 x 24 cm.

Adatok
Cikkszám
72367
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!