Sakk játékszett lapon, 46049

VAN
Raktárkészlet:
Sakk játékszett lapon, 46049
835 Ft

Sakk játékszett lapon

Fedezze fel a különleges és sokoldalú lapon lévő sakk játékszettet, amely nem csupán a klasszikus stratégiai gondolkodást igénylő játékélményt nyújtja, hanem a társasjátékok széles skáláját is hordozza magában. Ez a kreatív játékkombináció a hagyományos sakkjátékon túlmutatva, többek között a "Kígyók és létrák" izgalmas világába is elkalauzolja a játékosokat, kínálva ezzel óráknyi szórakozást minden korosztály számára.

A csomag tartalmazza a sakk minden elemét, megformálva a jól ismert stratégiai játékot, ahol minden egyes figura mozgása kiemelkedő jelentőséggel bír, fejlesztve ezzel a gondolkodást, a taktikai képességeket és a türelmet. A sakk mellett azonban a csomag részei a klasszikus társasjátékok bábui és kockái is melyek új dimenziókat nyitnak meg a társasjátékok szerelmesei előtt.

Bárhol is legyen, ezzel a lapon lévő sakkjátékkal és társasjáték kombinációval sosem marad program nélkül. Legyen szó egy esős délutánról, egy családi nyaralásról vagy csak egy pihentető estéről otthon, ez a sokoldalú játékcsomag garantáltan színvonalas szórakozást biztosít minden korosztály számára. Válassza ezt a lapon lévő sakk és társasjáték szettet, hogy a klasszikus és modern játékok egyetlen csomagban lehessenek az Ön rendelkezésére, megalapozva ezzel az értékes és tanulságos közös időtöltést.

A csomagolás mérete: 26 x 34 cm. 

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
26
Méret (cm; Magasság)
34
Cikkszám
46049
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!