Soft labda hálóban - 90549

VAN
Raktárkészlet:
Soft labda hálóban - 90549
1 075 Ft

Soft labda hálóban

 

Tökéletes első játék a legapróbb gyerekek számára. Ez a lágy és színes labda nem csak a gyermekét szórakoztatja, de segíti őket a korai fejlődésben is! Képzelje el, ahogy a baba mosolyog, nevet és játszik ezzel a puha labdával. Ez a labda nagyszerű módja annak, hogy a gyermekek megismerkedjenek az alapvető mozgásokkal, mint a dobás, a gurítás és a fogás. A labda könnyű és puha textúrájú, így tökéletesen biztonságos a babáknak, és nem okoz sérülést.


A labda színes kialakítása pedig stimulálja a baba látását és segít a színek felismerésében míg a csörgő hang amit a játék kiad stimulálja hallási érzékeit. A labda puhasága révén a baba ismerkedhet a különböző textúrákkal is, ami segíti a tapintás fejlődését.


Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegye boldoggá a kicsiket ezzel a fantasztikus labdával!

 

Méret: 12 cm.

 

A játékot 3 hónapos kortól ajánljuk. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm, Átmérő)
12
Cikkszám
90549
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!