Stresszfigura - unikornis, zacskóban - 82785

VAN
Raktárkészlet:
Stresszfigura - unikornis, zacskóban - 82785
420 Ft

Stresszfigura - unikornis, zacskóban

 

Fedezd fel a stresszoldás egy új, varázslatos módját a különleges unikornis stresszfiguránkkal! Ez a 10 cm-es, kézbe illő játék tökéletes választás, ha egy kis varázslatot és színt szeretnél vinni a mindennapjaidba.

Az unikornis figura formája nem csak gyönyörű és lenyűgöző, de kifejezetten alkalmas arra, hogy segítsen levezetni a felgyülemlett stresszt. Ha feszült vagy, csak fogd meg a figurát, nyomkodd, gyúrd, és engedd, hogy az aggodalmak távozzanak, miközben a kezedben éled fel a varázslatos lény. A puha, rugalmas anyagának köszönhetően a figura tökéletesen alkalmas arra, hogy bármikor, bárhol kényelmesen használhasd.

A 10 cm-es méret tökéletes arra, hogy elférjen a táskádban, így bármikor magaddal viheted, legyen szó munkahelyi stresszről, vizsgaidőszakról, vagy csak egy hosszú utazásról. A figurát úgy tervezték, hogy strapabíró legyen, így nem kell aggódnod, hogy könnyen sérülne vagy tönkremenne.

Ez az unikornis stresszfigura nem csak praktikus, de egyedi és stílusos kiegészítője is lehet az íróasztalodnak vagy a munkaállomásodnak. Ajándékozd meg magad vagy szeretteid egy kis varázslatos stresszoldással, és hozd be a mesevilágot a mindennapokba!

Vásárold meg ezt a különleges stresszfigurát, és tapasztald meg, hogy a stresszkezelés milyen könnyedén válhat egy varázslatos élménnyé!

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
82785
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!