Stresszlabda zacskóban - 82786

VAN
Raktárkészlet:
Stresszlabda zacskóban - 82786
450 Ft

Stresszlabda zacskóban

 

Stresszlabda keresése közben találtál ránk? Üdvözlünk! Nézzük meg együtt ezt a különleges, barack formájú stresszlabdát, mely nem csak a figyelmedet ragadja meg, hanem a napodat is felderítheti. Képzeld el, hogy egy nyugtató, puha barackot szorongatsz a kezedben, miközben a mindennapi stressz lassan elillan.

Ez a stresszlabda 8 cm átmérőjű, tökéletes méret, hogy kényelmesen illeszkedjen a tenyeredbe. A labda nem csak a stressz oldásában lesz a segítségedre, de a koncentrációd és a finommotorikus készségeid fejlesztésében is.

Az anyaga puha, mégis tartós, így hosszú távon is megbízható társad lehet a mindennapokban. Legyen szó munkahelyi feszültségről, tanulás közbeni szünetekről vagy csak egy kis levezetésről, ez a barack formájú stresszlabda mindig kéznél lesz.

Ráadásul a designja is különleges: az élethű barack megjelenés nem csak a szemnek, hanem a kéznek is örömöt szerez. És ne feledkezzünk meg a praktikus méretéről sem, ami lehetővé teszi, hogy akár a táskádban is magaddal vihesd, így bármikor kéznél lesz, amikor csak szükséged van rá.

Fedezd fel a nyugalom és a stresszmentes pillanatok új dimenzióját ezzel a barack formájú stresszlabdával, mely tökéletes választás mindazok számára, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak a rohanó hétköznapok során.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Adatok
Cikkszám
82786
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!